Nederweert – Op 18 en 19 oktober 2019 wordt de 2e editie van de grote twee-daagse muziekshow “Lakeside Music Night” gehouden in Sportcentrum de Bengele Nederweert. Een show vol muzikale verbindingen en cross-overs van moderne pop-rock tot klassiek in een modern jasje uitgevoerd door bijna 200 artiesten / muzikanten.

De samenwerkende verenigingen en muzikanten

In deze editie vindt er een unieke samenwerking plaats tussen verschillende muziekverenigingen uit Nederweert, Ospel en koor Da Capo uit Stramproy. Solisten uit geheel Limburg en Brabant geven het regionale karakter nog beter weer. Door de combinaties van verschillende verenigingen zullen er in totaal bijna 200 artiesten, van jong tot oud, “acte de presence” geven tijdens de Guulke’s Lakeside Music Night.

Ondernemers Competitie: Maestro 2019

Net zoals bij de vorige editie zal er dit jaar ook een Maestro competitie plaats vinden. Acht ondernemers uit regio Weert hebben de prive-lessen er al op zitten en staan nu op het punt om voor de eerste keer voor het orkest te gaan dirigeren. Zij gaan de strijd aan om de titel Maestro 2019 binnen te slepen.

Voor meer info en kaartverkoop > www.lakesidemusicnight.nl