Optredens van Weerter artiesten bij Lakeside Music Night in Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Plaats een reactie 2 min. leestijd

Nederweert – Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober kun je in Nederweert genieten van een avondvullend muzikaal spektakelstuk.

Dit muziekevenement, met deelnemers uit alle hoeken van Limburg en Zuidoost-Brabant, verdient met recht de titel van een regionaal spektakel. Uit Weert treden niet alleen de getalenteerde dansers van Dansschool Fresh op, maar ook de begenadigde zangers Stefan Wolter en Hanneke van Eijk. De Brabantse inbreng wordt verzorgd door de vocale groep Timeless uit Someren-Eind (31 talentvolle leden!) en zangeres Charlotte Cardinaal. Bovendien treden lokale helden op, die eerder al schitterden met de harmonieorkesten van Nederweert en Ospel, zoals de beroemde Rob Mennen, de getalenteerde Jean Stassen, Bertien Evers, Lieke Castro, Wendy Overklift, Fabiënne van Heesewijk en Monique Op Heij, en nieuw ontdekt talent zoals Lieke van de Laar, Wil Brouwers en Saskia Vos. Ze zullen je betoveren met hun hemelse zang.

Visueel spektakel

Onder leiding van onze muzikaal leider Fer Koolen wordt niet alleen voor een perfect muzikaal plaatje gezorgd, maar ook het visuele aspect krijgt alle aandacht die het verdient. Regisseuse Jolande van den Boomen uit Asten werkt al maanden aan het visuele plaatje, waarbij licht, kleding en acteerwerk naadloos aansluiten op de muziek. Dit maakt de show tot een complete en meeslepende ervaring voor jou als bezoeker.

Kaartverkoop

Misschien heb je geluk, maar wellicht een beetje pech. Voor zaterdag 21 oktober zijn de zitplaatsen al uitverkocht, dus als je een staanplaats wilt, moet je er snel bij zijn! Als je de voorkeur geeft aan vrijdag 20 oktober, geen zorgen. Er zijn nog steeds zit- en staanplaatsen beschikbaar. Kortom: Dit is een muzikaal spektakel van ongekend niveau! Of zoals ze in Nederweert zeggen: “Mojje huuëre – Mojje zeen!”

Tickets zijn te koop op www.lakesidemusicnight.nl/tickets. Meer informatie is ook te vinden op deze website.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie