Scan&GO punt bij Albert Heijn Dries

Vanaf vandaag geeft de Albert Heijn aan de Dries een zelfscan plein met drie ‘Scan&GO’ palen. Het is de eerste Albert Heijn in Weert waar je gebruik kan maken van dit nieuwe concept.

Klanten van de supermarkt kunnen bij de kassa bepalen of ze bij een traditionele kassa aansluiten of de Scan&Go paal gebruiken. Bij de Scan&Go paal kunnen klanten hun producten zelf scannen en door middel van een pinbetaling en daarna direct doorlopen. Uiteraard is er altijd een AH medewerker beschikbaar om uitleg te geven of om te helpen.

Scannen via mobiele telefoon

Klanten kunnen in de winkel ook producten scannen met hun mobiele telefoon. Wanneer ze hun telefoon tegen de Scan&Go paal houden geeft het apparaat aan wat er moet worden afgerekend. Om gebruik te maken van deze mogelijkheid kun je de Albert Heijn app downloaden via o.a. de App Store van Apple of Google Play. Kies in de app voor ‘Zelfscannen’.

Nog sneller

Wachten aan de kassa zal voorgoed tot het verleden behoren. Super handig als je nog de trein moet halen, de kinderen naar zwemles moet brengen of gewoon omdat je geen zin hebt om te wachten.

Spaar voor een traktatie

Voor Weert is dit een uniek Albert-Heijn concept en om dat te vieren krijgen de klanten een Scan&GO strippenkaart. Hiermee sparen ze voor een gratis pak Albert Heijn koekjes. Albert Heijn Dries hoopt zo dat de klanten snel vertrouwd raken met dit nieuwe systeem.