Blikschade bij ongevallen op A2

Maarheeze – (Foto’s) Vrijdagochtend hebben er op de snelweg A2 verschillende kop-staart botsingen plaatsgevonden.

Bij de afslag Budel raakten twee auto’s met elkaar in botsing, hierbij raakte niemand gewond. Een van de auto’s is afgesleept door de berger.

Ter hoogte van de toerit Budel in de rijrichting van Weert naar Eindhoven had een botsing plaatsgevonden waarbij vier auto’s bij betrokken raakten. Een vrachtwagenchauffeur zag het ongeluk gebeuren en bood direct hulp aan de betrokken automobilisten.

Door de klap kwam een van de auto’s met de neus in tegengestelde richting op de rijbaan te staan. Rijkswaterstaat was snel ter plaatse en maakte zo snel mogelijk de rijbanen vrij. De auto’s werden op de vluchtstrook geparkeerd waar de schadeafhandeling plaatsvond.

Iedereen kwam met de schrik vrij. Drie van de vier auto’s moesten opgesleept worden door een berger.