Opening Businessclub en sporthal BAL

(Foto’s) De wedstrijdhal van Sporthal Boshoven heeft aan de binnenzijde een nieuwe look gekregen. De oude hal, uit het bouwjaar 1982, heeft daardoor weer een frisse uitstraling gekregen. Zaterdag werd de vernieuwde hal officieel geopend en in gebruik genomen. De opening werd verricht door sportwethouder Geelen en gedeputeerde Van den Ak­ker van de Provincie Limburg.

De vernieuwing was van belang, met name omdat Basketbal Academie Limburg (eredivisie basketbal) de thuiswedstrijden speelt in deze hal. Topsport is ook beleving en daar hoort een mooie uitstraling van de wedstrijdhal bij.

De opening van de vernieuwde hal was gekoppeld aan de opening van de nieuwe businessclub van Basketbal Academie Limburg (BAL). Deze opening werd verrichting door voorzitter Jeroen van Veen samen met wethouder Geelen en gedeputeerde Van den Ak­ker. Aansluitend aan de opening vond de de eerste thuiswedstrijd van BAL plaats.

De vernieuwing van de hal is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Limburg. Naast de gemeente en de provincie heeft ook BAL zelf geïnvesteerd in de vorm van showverlichting en een nieuwe aankleding van de kantine / businessclub. De betrokken partijen en aanwezig waren erg blij met het resultaat.

Over de Businessclub

De businessclub BAL richt zich op ondernemers van Weert en omgeving. Ze wil een zakelijk platform oprichten voor ondernemers die hun bedrijf willen linken aan sport, in het bijzonder de basketball sport. De business club heeft als doel om naast een zakelijk platform ook een stevig financieel fundament te genereren voor Basketbal Academie Limburg (BAL).

Meer informatie: http://www.basketballacademielimburg.nl/