Comedyavonden Theater de Huiskamer

Plaats een reactie
Foto door: Gregor Servais

In de laatste maanden van 2019 schrijven ze comedy met hoofdletters in Theater de Huiskamer. Drie avonden lang pakken ze uit met een programma vol verrassingen waarin je lachspieren flink op de proef worden gesteld. Humor van de bovenste plank dus.

Wat je kan verwachten

Zaterdag 26 oktober 2019 | Theateravond Comedy
Diverse stand-uppers wisselen elkaar af in deze comedyshow. Stap in deze komische sneltrein en geniet. En vergeet tussendoor niet adem te halen.

Zaterdag 23 november | Theateravond met Hans Dorrestijn
Hans Dorrestijn (Ede, 1940) – meester van de zwartgallige humor – trakteert u op The Best of, een aaneenschakeling van hoogtepunten van de afgelopen 40 jaar. Het oeuvre van deze tekstschrijver, vertaler, schrijver en cabaretier is immens en omvat vele klassiekers. Denk aan kinderliedjes als Pieleman en het Poep- en piesmenuet uit de Stratenmakeropzeeshow. Of Volkomen vogelgids uit 2016.

Dorresteijn maakte meer dan twintig cabaretprogramma’s met veelzeggende titels als Mooi van lelijkheid (1977), Liederen van wanhoop en ongeloof (1987) en Neurosen en andere hobby’s (2017, met Ingmar Heytze en Vrouwkje Tuinman). Zijn eigen vermeende lelijkheid, schaamte en ‘zuivere onversneden wanhoop’ zijn terugkerende thema’s in zijn werk.

Zaterdag 7 december 2019 | Theatershow Cabaret
Op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau? Dít is er een om van de watertanden. Zonder al teveel te verklappen, zeggen we: deze cabaretière heeft zelfspot. En ze laat het publiek hier flink van meegenieten. Aan relativerend vermogen geen gebrek. Kwetsbaar en ongemakkelijk balancerend op het randje van de gekte probeert ze de harde wereld met humor te bestrijden. Of dat lukt?

De drie theateravonden beginnen zoals altijd om 18:30 met een welkomstdrankje en hapje. Daarna zoek je een plekje in de zaal waar wijn en water voor je klaar staan. Na afloop schuif je in de theaterzaal aan voor een heerlijk driegangendiner, gevolgd door koffie/thee en een lekkere borrel.

Ze kijken uit naar je komst! Tickets kun je boeken op de website van Theater de Huiskamer: https://www.theaterdehuiskamer.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie