Een aantal enthousiaste bezoekers van de HangOut organiseert samen met Punt Welzijn een ‘fissa’ op zaterdag 19 oktober. Een mooie kans voor deze jongeren om te werken aan hun vaardigheden op allerlei gebieden.

“Na het succes van de disco voor de jongere jeugd, willen we ook eens een fissa organiseren voor de oudere jongeren”, zegt één van hen. “Als thema kiezen we ‘Flashlight!’. Tijdens deze avond kun je shinen met je close friends op de dansvloer’’. De jeugd is trots op wat ze nu al hebben georganiseerd en zijn er van overtuigd dat het een spectaculaire avond wordt! Maar niet alleen organiseert de jeugd de avond, ook vullen zij deze zelf in. Eén jongere heeft zich gemeld als DJ en ook de bar wordt bemand door de jonge organisatoren, samen met jongerenwerkers van Punt Welzijn. Als kers op de taart treedt Tisjeboy Jay op.

De fissa is voor 14 t/m 18 jarige jeugd een mooie kans om samen te komen met vrienden en andere leeftijdsgenoten te ontmoeten.

• Wanneer: Zaterdag 19 oktober van 21:30 uur tot 00.00 uur. Jongeren met een HangOut Card krijgen de mogelijkheid om eerder binnen te komen, namelijk om 21:00 uur. Deze Card is aan te vragen tijdens de inloop bij de HangOut (maandag avond 18:30-21:30 uur en vrijdag 19:00-22:30 uur).
• Waar: Jongerencentrum de Hangout; Vrakkerveld 2a, Boshoven
• Leeftijd: 14 t/m 18 jaar
• Entree: 0 % alcohol – 100% fissa
• Consumpties: Iedereen krijgt een welkomstdrankje. Extra consumpties kosten €1,-. In het jongerencentrum wordt uiteraard nooit alcoholische drank geschonken.

Het jongerenwerk richt zich onder andere op talentontwikkeling, empowerment, ontmoeting en ontspanning. De HangOut is een van de locaties hiervoor. De HangOut biedt namelijk ook door de weeks inlopen en activiteiten aan, specifiek gericht op jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar.