Frontale botsing in Baexem

Baexem – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag rond 11.10 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Stationsstraat in Baexem.

Op de t-splitsing Op de Bos / Schoorstraat / Stationsstraat waren twee personenauto’s tegen elkaar gebost. De auto’s liepen flinke schade op. De inzittenden wisten op eigen kracht het voertuig te verlaten. Onder de slachtoffers waren ook twee kinderen. Een voorbijganger in een tractor stopte en bood direct eerste hulp.

Drie ambulances en een OVD-G kwamen ter plaatse voor medische hulp. Een persoon is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De anderen slachtoffers, waaronder ook de kinderen, zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De kinderen kregen van de hulpverleners een knuffelbeertje.

De beschadigde auto’s worden afgesleept door een berger.