Kortingskaart voor mantelzorgers

Zorg jij voor een ander en vind je dit vanzelfsprekend? Toch ben je onmisbaar en verdien je iets extra’s! Punt Welzijn heeft daarom speciaal voor mantelzorgers in Weert een kortingskaart ontwikkeld die tot 26 oktober kan worden aangevraagd.

De kortingskaart is samen met Weerter ondernemers samengesteld. Mantelzorgers kunnen gebruik maken van verschillende kortingen die de ondernemers speciaal voor hen aanbieden. Zo kunnen ze een gratis kopje koffie drinken of korting krijgen op een bosje bloemen, theatervoorstelling of op verschillende lekkernijen. Jonge mantelzorgers kunnen gratis ponyrijden en een speciale rondleiding krijgen bij een hoefsmederij.

In totaal zijn er 750 kortingskaarten beschikbaar en hierbij geldt op=op, dus wees er snel bij. De kortingen zijn geldig in november en december van dit jaar. Zorg jij voor iemand? Of ken je een mantelzorger? Meld je dan vóór 26 oktober aan via www.puntwelzijn.nl/weekvandemantelzorg.

In november is er ook een week speciaal voor mantelzorgers. Van 4 t/m 12 november is het de Weerter Week van de Mantelzorg. Bekijk op de website wat er allemaal te doen is.