Ittervoort – (Foto’s) De afrit A2 bij Ittervoort heeft woensdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte één persoon lichtgewond.

Het betrof een kop-staart botsing toen de voorste auto bij de kruising met de Napoleonsweg (N273) stond te wachten. Een andere auto botste achterop. De bestuurders wisten hun voertuig vervolgens naar de naastgelegen carpoolstrook te rijden. Daar vond de verdere afhandeling van het ongeval plaats.

Een persoon is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval. Eén auto moest worden afgesleept door een berger.

De afgesleepte auto had ook olie op het wegdek gelekt. Een wegbeheerder van de provincie Limburg kwam ter plaatse om de situatie te inventariseren. Het wegdek zal zo snel mogelijk worden gereinigd. Het oliespoor ligt voornamelijk op het wegdek van de carpoolstrook.