Officiele opening KDV Hupsakeee

(Foto’s) Zaterdag vond in Stramproy de ‘officiële’ opening en tevens open dag plaats van Kinderdagverblijf Hupsakeee!. KDV Hupsakee bood de gelegenheid om een kijkje te komen nemen in het kinderdagverblijf aan de Amentstraat.

Jantsje Hietkamp (32), Shauni Kirkels (24) en Jasmijn Gertsen (22) zijn sinds 1 maart 2019 de trotse eigenaressen van KDV Hupsakeee! Hun passie om als pedagogisch medewerkster in de groep te werken, zetten wij ook zeker niet aan de kant. De voldoening die ze hier uit krijgen is voor hen onbeschrijfelijk.

KDV Hupsakeee! biedt een uitdagende speelomgeving waarin het kind zich spelenderwijs ontwikkelt samen met leeftijdsgenootjes. Ze zorgen voor een veilige haven met voldoende zorg en liefdevolle aandacht voor jullie kind. Leren, spelen, plezier maken en gezond eten staan bij hen centraal. Ook stap voor stap kinderen hun talenten laten ontdekken, uitdagen en vooral een warm tweede thuis bieden is erg belangrijk.