Léon Stultiens Jan van der Croondrager

(Foto’s) Op 16 november zal Stichting Lambieck Knoup Weert tijdens de jaarlijkse Lambieckavond de Jan van der Croon mediale uitreiken aan een man die een grote verdiensten heeft geleverd aan het maatschappelijk leven in Weert.

Vastelaovendj vierend Weert kent deze man als fervent lid van V.V. de Dorstvlieëgels waar hij vanaf 1969 lid van is. De mensen die in het verleden de bonte avonden hebben bezocht weten dat deze man jarenlang als regisseur verantwoordelijk is geweest voor de bonte avonden van de Rogstaekers.

Van 1999 tot 2016 was hij voorzitter van LTC Ray-Prickers en onder andere verantwoordelijk voor het jarenlange succesvolle A**** toernooi en het 75-jarig jubileum. Vanaf de jaren ’90 is deze tennisser lid van de baancommissie en daarnaast heeft hij zich jarenlang verdienstelijk gemaakt als een van de kartrekkers van de ‘Old-Timers’ van deze tennisclub.

Daarnaast is hij vanaf dag 1 (2015) voorzitten van Samenloop voor Hoop – KWF Kankerbestrijding en vanaf 2016 medeoprichter en secretaris van goede doelen collecte ‘Weert Collecteert’. De nieuwe Jan van der Croondrager is niemand minder als Léon Stultiens!

Léon werd zondagochtend door een delegatie van de Lambieck Knoup thuis verrast met de benoeming.

[nggallery id=’8526′]