Foto (archief): politie bij AZC in Budel

Budel – Bij een incident op het AZC in Budel is donderdagavond een 24-jarige man uit Libië aangehouden. Hij zou een landgenoot diverse malen tegen het hoofd hebben geschopt, zo meldt de politie vrijdagochtend.

Door nog onduidelijke redenen brak er ruzie uit tussen de mannen op het AZC. Daarbij werden over en weer wat klappen en trappen uitgedeeld. Uiteindelijk belandde een man uit Libië (leeftijd onbekend) op de grond en raakte bewusteloos. De 24-jarige man zou daarna nog diverse malen op zijn hoofd hebben getrapt.

De gealarmeerde politie kon de verdachte aanhouden. Hij is eerst naar het ziekenhuis gebracht voor verwondingen aan zijn arm. Daarna werd hij in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

8 REACTIES

 1. Weg ermee. Mensen die het nodig vinden om kop te schoppen hebben we hier niet nodig.
  Zou geen procedure voor nodig hoeven te zijn.

 2. Begrijp ik het goed als ik lees dat instanties carte blanche hebben in jouw droom scenario? Zonder controle, want “ik hoef er niets over te lezen”?

 3. Mijn oordeel is dat laffe kopschoppers altijd hard aangepakt moeten worden.
  Nederlandse kopschoppers met een hele flinke straf en nog geen Nederlandse direct enkeltje thuisland. Laat de asielzoekers dat maar naar elkaar door appen dat zulke misstanden direct veroordeeld worden. Dat gaat echt wel preventief werken dan.

  En ik hoef er niets over te lezen, de instanties zouden het gewoon zo mogen doen.

 4. euh ben jij blond of doe je alleen maar zo?
  Er staat zoveel niet in de krant. We lezen zoveel niet.
  Sinds wanneer is de krant een uitgangspunt op een veroordeling?
  Of de burger het kan lezen of niet doet er toch niet toe?

  En ja voor je blonde gedachte. Mensen die niet Nederlands zijn en zulke ernstig delict begaan mogen van mij door de instanties inderdaad zonder verder duur proces uitgezet worden.
  En dat mag in de krant, nee dat hoeft niet. Maar zou gerust een wet voor mogen worden. Kom op zeg, wat moet zo iemand hier in Nederland !!! We hebben het niet over een keer door rood lopen.

  En wat je verder ook gaat schrijven, ik zal niet meer reageren op je.

 5. Nou, of de burger het kan lezen of niet doet er wel toe. Zo kom jij namelijk aan je verstoorde wereldbeeld. Omdat je een (door de media gecreëerd) gekleurd beeld hebt van de werkelijkheid.

 6. Dat heeft er toch niets mee te maken?
  Ik denk dat een overgrote meerderheid van de bevolking het met het principe ‘als je je niet kan gedragen ga je maar terug waar te vandaan komt’ eens is. Los ervan of je asielzoeker bent, Duitser, Belg of een Colombiaanse toerist.

Comments are closed.