Herfstwandeling zondag 20 oktober

Algemeen Uitgaan WdGlab Weert Reageer 1 min. leestijd

Heerlijk wandelen en genieten van alles wat de mooie natuur ons in de herfst te bieden heeft; dat kan met de Bob’s Adventure Store Herfstwandeling op zondag 20 oktober.

Je kan kiezen uit afstanden van 30, 20, 15, 10 of 7 km. Ook leuk om te doen met het hele gezin. De routes lopen voornamelijk over onverharde en rustige, verharde wegen door het prachtige grensoverschrijdende natuurgebied Kempen-Broek.

Start

Je kan starten vanaf 08.00 uur bij Partycentrum-Restaurant de Sluis, Industriekade 58 in Weert. Afhankelijk van de te lopen afstand kun je starten vanaf 08.00 uur tot 14.00 uur. Het secretariaat is geopend tot 15.00 uur. De organisatie is in handen van Atletiek- en Wandelvereniging Weert.

Onderweg kun je lekker bijkomen op onze gezellige verzorgingspost. Hier word je verwelkomd met livemuziek en kun je tegen een vriendelijk prijsje genieten van veel lekkers. Ze serveren onder andere heerlijk zelfgemaakte soepen, broodjes gezond en natuurlijk Limburgse vlaai.

Voor meer informatie kijk op de site www.avweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie