Millroad bij De Treff in Nederweert

Foto door: Saskia Verdonschot

Nederweert – De nieuwe vijfkoppige band Millroad staat, na de primeur bij Battle of the Bands afgelopen voorjaar bij De Kleine Winst, opnieuw op de planken in Nederweert. Zondag 13 oktober spelen deze rasechte muzikanten hun favoriete hits uit de jaren 70 en 80 bij het nostalgisch bruincafé De Treff (Boeket 1) in Nederweert. Aanvang van deze vintage happening is 15.00 uur. De toegang is gratis.

Hub Verdonschot, bassist bij de bekende sixties-revivalband Steady State, en Peter Verdonschot, zanger/gitarist bij onder andere de country-rock/pop band Hiccups, smeedden eind 2017 hun plan. Beiden zijn liefhebbers van de rock en countryrock sound van de jaren 70 en 80. Zijn gingen op zoek naar andere muzikanten om hun band gestalte te geven. Samen met Thijs Donders (Weert) op drums, Karel Mahuwallan uit Maasbracht (gitarist/zanger) en Helmonder Cees Verouden vormen zij nu Millroad. Met zo’n 200 jaar speel- en podiumervaring in binnen- en buitenland brengen ze een uitgebreid repertoire voor het voetlicht.

Zondagmiddag 13 oktober treedt Millroad op bij De Treff in Nederweert van 15.00 tot 18.00 uur. Muziek van Eagles, Doobie Brothers, The Allman Brothers, Robert Palmer, The Rolling Stones en CCR passeren de revue. Maar ook nummers van Stretch en Wild Cherry worden gespeeld. Het belooft een sfeervolle middag te worden voor jong en oud die terug in de tijd willen. Met pakkende nummers, van rock tot close harmony en met een vleugje scherende gitaren. Via het evenement op de Facebookpagina van Millroad @Millroad70s80smusic kun je laten weten als je erbij bent. Geen Facebook? Geen probleem. Kom ook gerust kijken. De toegang is gratis. Gas erop!