‘Kinderrodeloper’ uitgerold

(Foto’s) Het Munttheater en de Bruna in Weert organiseerden woensdagmiddag een wel heel leuk kinderboekenweek festival.

Bij de vernieuwde ingang van het Munttheater werd een zogenaamde ‘kinderrodeloper’ onthuld. Dit gebeurde onder muzikale begeleiding van Marijk Greweldinger en haar Combo de Wolf. Marijk maakte deze loper tijdens een drietal workshops in de herfstvakantie twee jaar geleden. De loper staat vol met allemaal wasco tekeningen die de kinderen toen maakten en die met ecoline door Marijk verder zijn afgewerkt. De loper is twee meter breed en 12 meter lang.

Een ander gedeelte van de loper ligt voor de deur van Bruna aan de Markt. Dit ‘groene’ gedeelte maakt zo de verbinding tussen beide locaties. Een aantal kinderen die meewerkten aan het ontwerp van de loper waren woensdagmiddag zelf ook aanwezig bij de opening.

Video via Youtube

https://youtu.be/HuuzRUnxRfk