Hond achtergelaten in Horn

Horn – Op vrijdag 25 oktober j.l. is tussen 18.05 en 20.00 uur een hond aan een boom gebonden met de gele sleepkabel en achtergelaten op de Defensieweg te Horn, zo meldt de politie Leudal via Facebook.

De hond was aan de magere kant en heeft een opvallend litteken op zijn neus. De hond was gechipt, maar de chip was niet geregistreerd. Door getuigen is een jonge man bij de hond gezien. De jonge man ziet er als volgt uit:
blank, opvallend slank, lang, kort donker haar, geschatte leeftijd 21 jaar, hij was op een retro model scooter met achterop een rieten mandje.

De dierenpolitie zoekt getuigen of mensen die de hond herkennen en of weten waar deze vandaan komt. Ook wil de Dierenpolitie van Weert in contact komen met de jonge man met de scooter.

Voor informatie kun je bellen met 0900-8844. Vermeld daarbij zaaknummer 2019168698. Onder vermelding van het zaaknummer kun je ook anoniem informatie delen via Meld Misdaad Anoniem (tel.nr 0800-7000).