(Foto’s/video) Zaterdagavond was Weert weer omgetoverd tot een grote escape room. Na het grote succes van afgelopen jaar had de Pivogroep van Scouting Hubovra besloten om Lockdown Weert een vervolg te geven.

In totaal trokken er dit jaar zo’n 100 teams, van ieder 5-9 deelnemers, per fiets door Weert. Ze gingen met elkaar de strijd aan. Hierbij moesten de deelnemers verschillende raadsels, vragen en opdrachten uitvoeren. Om het extra spannend te maken werd er gebruik gemaakt van projecties, special-effects en allerhande technische snufjes.

Het was vooral een gezellig evenement waarbij veel gelachen werd en waar het soms er erg fanatiek eraan toe ging. Naast eeuwige roem maakten de deelnemers kans op verschillende arrangementen zoals een dagje klimmen in het Klimbos Weert, een borrelavond bij de Gotcha! en een Pizza-party van Domino’s Pizza. Daarnaast waren er diverse spellen te winnen. Bekijk een sfeerimpressie.

De uitslag verschijnt een dezer dagen online via: https://www.facebook.com/events/277033699630660/. De deelnemende teams krijgen tevens een mail met alle einduitslagen.

Video via Youtube

https://youtu.be/DqxabBYaShQ