FEVER op het St. Raphaëlpad tijdens Lockdown Weert

Plaats een reactie
Archieffoto WdG - Lockdown Weert

Op zaterdag 21 oktober vindt de vijfde editie van Lockdown Weert plaats, en dat gaan ze groots vieren. Dit jaar nemen maar liefst 120 teams met meer dan 1000 enthousiaste deelnemers deel. Deze teams gaan per fiets langs maar liefst 45 locaties om opdrachten, vragen en raadsels te beantwoorden.

De aanmeldingen voor het spel zaten dit jaar weer razendsnel vol, maar laat dat je niet ontmoedigen! Zelfs als je geen deelnemer bent, is er op zaterdag genoeg te beleven langs het St. Raphaëlpad. Hier kun je genieten van diverse raadsels en spellen om de unieke Lockdown-sfeer te ervaren.

Om het feest helemaal compleet te maken, betreedt FEVER rond 22:00 uur het podium. FEVER uit Someren is een ware entertainmentmachine, een veelzijdige coverband met gepassioneerde muzikanten, een spetterende show en een ongeëvenaarde energie. De muziek varieert van eigentijdse rock- en pophits tot geliefde filmmuziek, nostalgische meezingers uit de jaren 80, en zelfs foute floor-fillers uit de jaren 90. Een avond met FEVER is altijd een unieke ervaring.

Rond 23:30 uur volgt de prijsuitreiking van Lockdown, waarna FEVER de avond afsluit met een gegarandeerd knalfeest dat tot diep in de nacht doorgaat!

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 21 oktober 2023
  • Tijdstip: vanaf 19.00 uur
  • Locatie: St. Raphaëlpad Weert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie