Suffolkweg Zuid komend weekend dicht

Komende vrijdag start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van asfaltonderhoud aan de N564, de Suffolkweg Zuid, ter hoogte van Weert in opdracht van Provincie Limburg.

Het asfaltonderhoud aan de N564 te Weert start vanaf vrijdag 11 oktober 19:00 uur. Ze verwachten dat onze werkzaamheden gereed zijn op maandagochtend 14 oktober om 6:00 uur, mits ze geen hinder ondervinden van de weersomstandigheden.

Vanaf vrijdagavond 11 oktober is het gedeelte van de N564 vanaf de kruising met de Princenweg tot aan de rotonde met de Kazernelaan / Kempenweg afgesloten voor verkeer. De omleiding is ter plekke via bewegwijzering aangegeven en loopt via de Kazernelaan en de Ringbaan West. Het fietspad langs de Suffolkweg Zuid blijft toegankelijk.

In overleg met de gemeente is afgesproken dat gedurende de uitvoering van de werkzaamheden het verbod voor vrachtwagens op de Kazernelaan tijdelijk wordt opgeheven. Dit om de hinder voor alle betrokkenen zo klein mogelijk te maken en een goede bereikbaarheid te garanderen.