10e verjaardag Basisschool Aan de Bron

Op 30 mei 2008 werd de eerste steen gelegd voor Kindcentrum Aan de Bron. In het schooljaar van 2009-2010 is met plezier het concept van basisschool Aan de Bron gestart. Dit was natuurlijk een erg leuke maar ook spannende tijd waarbij drie scholen verder gingen in één nieuw gebouw en met een nieuwe visie. Veel leerlingen en teamleden hebben bijgedragen aan de mooie school die er nu staat. Met trots vieren we daarom dit jaar ons 10-jarig jubileum!

Vandaag veranderde Aan de Bron de school in een heus circus. Alle leerlingen maakten deze dag kennis met verschillende circusacts onder begeleiding van Circus Tadaa! Alle collega’s en veel hulpouders zijn aanwezig om dit circus mogelijk te maken. Zij begeleidde overdag de leerlingen en aan het einde van de dag mochten de jongens en meisjes hun favoriete act presenteren. De circusacts werden niet alleen voor alle leerlingen en ouders voor het voetlicht gebracht. Ook buurtgenoten, oud-collega’s, opa’s, oma’s en andere familieleden werden uitgenodigd.

De afgelopen jaren is er een fijne samenwerking ontstaan tussen de school, Humankind en PSW. Zij zijn ook uitgenodigd voor het circus op deze feestelijke jubileumdag. Vanavond vieren de (oud-)collega’s het 10-jarig jubileum met een hapje en een drankje. Daarbij mag een goede karaoke-set natuurlijk niet ontbreken!

Samen 10 jaar leren, creëren, vieren, innoveren en ook herdenken. Basisschool Aan de Bron, daar leer je leren!