Lekkernijen bij Scouting Keent-Moesel

De R zit weer in de maand en de klok is verzet. Dit betekent niet alleen wintertijd maar ook tijd voor onze gezellige tradities. St. Maarten, St. Nicolaas en Kerst, allen met de bijbehorende specifieke lekkernijen.

Wie kan zich niet de heerlijke geur van oliebollen en verse speculaasjes herinneren uit vroegere tijden. Scouting Keent-Moesel wil deze jeugdherinneringen graag voort blijven zetten door de verkoop van deze heerlijke traditionele lekkernijen. Door het kopen van onze oliebollen en speculaas help je weer veel kinderen in Weert-Zuid om het scoutingspel te blijven spelen.

Oliebollen

De verkoop van de oliebollen vindt plaats op maandag 11 november tussen 9.00-17.00 uur op Scoutcentrum de Boshoek, Altweerterkapelstraat 1 en op het verkooppunt op het Oranjeplein. Ook is het mogelijk vooraf bestellingen te plaatsen. Voor de oliebollen belt u op maandag 11 november naar het telefoonnummer: 0495-531988 of via de mail: [email protected] Eventueel kan jouw bestelling bezorgd worden.

Speculaas

Voor het kopen van speculaas kun je op zaterdag 23 november tussen 10.00 en 13.00 uur terecht op Scoutcentrum de Boshoek, Altweerterkapelstraat 1 te Weert. Tevens komen de leden van Scouting Keent-Moesel op 23 november in de wijken Keent, Moesel en Graswinkel aan de deur voor de verkoop van speculaas.

Wil je verzekerd zijn van een speculaas bestel dan vooraf via het bestelformulier op onze website: www.scoutingkeentmoesel.nl of mail naar: [email protected] De bestelling wordt op zaterdag 23 november thuis bezorgd en dient dan ook betaald te worden!

De scouting hoopt alle mensen in Weert-Zuid op deze manier weer te ontmoeten en iedereen te verblijden met hun heerlijke lekkernijen.