Aanhoudingen in drugs-appartement

(Foto’s) De politie heeft donderdagmiddag een instap gedaan in een appartement aan de Graafschap Hornelaan in Weert.

Bij de politie was een melding binnen gekomen omdat er een sterke wietlucht werd waargenomen. Agenten gingen poolshoogte nemen. Toen ze het appartement op de vijfde verdieping betraden troffen ze twee mannen aan die in het bezit waren van verdovende middelen. Het duo is vervolgens aangehouden.

De politie is ter plaatse een onderzoek gestart. De politie doorzocht de auto’s van de aangehouden mannen en ook de struiken werden doorzocht omdat er mogelijk goederen vanaf het balkon naar beneden waren gegooid.

De recherche heeft de woning doorzocht. Er zijn diverse spullen in beslag genomen waaronder een zak met henneptoppen een tv en een kweektent.

Video via Youtube

https://youtu.be/4idJ3Roi5vE