(Foto’s) De politie heeft donderdagmiddag een instap gedaan in een appartement aan de Graafschap Hornelaan in Weert.

Bij de politie was een melding binnen gekomen omdat er een sterke wietlucht werd waargenomen. Agenten gingen poolshoogte nemen. Toen ze het appartement op de vijfde verdieping betraden troffen ze twee mannen aan die in het bezit waren van verdovende middelen. Het duo is vervolgens aangehouden.

De politie is ter plaatse een onderzoek gestart. De politie doorzocht de auto’s van de aangehouden mannen en ook de struiken werden doorzocht omdat er mogelijk goederen vanaf het balkon naar beneden waren gegooid.

De recherche heeft de woning doorzocht. Er zijn diverse spullen in beslag genomen waaronder een zak met henneptoppen een tv en een kweektent.

Video via Youtube

https://youtu.be/4idJ3Roi5vE

18 REACTIES

 1. Kans ? En daarna worden ze ergens anders gehuisvest
  Wonen Limburg zou er beter aan doen haar huurders vooraf te screenen. Daarna eerst een jaarhuurkontrakt aanbieden waarna het bij goed gedrag in onbepaalde tijd omgezet wordt.

 2. Met het paradoxale beleid in Nederland….wiet verkopen mag wel en telen niet…zijn deze akties zinloos en dweilen met de kraan open.
  Dat geldt ook voor het opsporen en oprollen van druslabs.
  Het probleem met drugslabs is dat de loopjongens gepakt worden en de ” ondernemers” die de zaak financieren, buiten schot blijven in Dubai en andere veilige oorden!!

 3. Tjah, als je terug komt van de koffieshop en thuis een joint gaat roken voldoe jij in feite aan de eisen: je hebt verdovende middelen in bezit, en je keet meurt naar wiet.

  Wat ik me wel afvraag: is de geur van een kwekerij anders dan de geur die vrijkomt bij het verbranden van wiet?

 4. Beste mensen,de politie liegt!!!!! De politie spreekt nooit de waarheid,want voor wietlucht gaat er maar een auto of max 2 auto’s erheen om de zaak te bekijken….bij deze wil ik jullie vertellen dat er 5 a 6 politie auto’s aan deze operatie (inval) meededen.deze menneertje werd al lange tijd obsereert waarna tot een eenval werd besloten!!!! Beste politie mensen,ga aub jullie leugens ergens anders verkopen ja!!!!😆

 5. Schijnbaar heb jij veel ervaring met actie en uitruk procedures van onze politiemensen. Vooral negatieve, zo te lezen. Ligt dat nu aan jou om dat met ons te delen. Beter is het misschien dat je dat allemaal op het politiebureau gaat rondbazuinen. Ik weet zeker dat onze politiemensen naar jou zullen luisteren, eventjes dan!

 6. Toon,ik denk dat jij gewoon een bejaarde nietsnut bent die een IQ heeft van een “VISSTICK” !!!! En dat jij zo hard op je achterhoofd bent gevallen om dat soort leugens van de politie te geloven kan ik begrijpen met je hoge IQ.. NIETSNUT!!!!

 7. Beste Outlet, zoals wel vaker bij types als jij, ben je meteen vol op je kleine pikkie getrapt. Begrijpelijk met jouw achtergrond en eenzijdige afgeknotte mening over politiemensen. Het zou mij niet verbazen als jouw toekomst nog vele persoonlijke kontakten met de politie oplevert, zeer zeker als jij zo blijft reageren, dom blijft reageren.
  Vissticks vindt ik overigens wel lekker.

 8. Outlet, verder als ‘visstick’ kom je ook niet. Je hebt veel taallessen gemist tenminste als je de lagere school al hebt doorlopen. Had nu maar beter naar je ouders geluisterd. Nu komt er helemaal niets van jou terecht. Voorspelbaar!

 9. Nee Outlet, jij lacht je helemaal niet dood. Was het maar waar! Jij zit je gewoon te ergeren en weet niet hoe je moet reageren of beter nog afreageren. Jij komt niet verder als het woord ‘visstick’. Het alleen maar geeft jouw niveau aan, ware het niet dat jij totaal geen niveau bezit. Doe je best en lach je nu dood.

 10. Lieve aardige toon,jij bent gewoon een pedo die de hele dag voor het raam staat te koekeloeren,en mensen in de gaten zitten houden,vervolgens rook jij minstens een pak aldi/lidle shag per dag en wat van dat paardenpis (blikjes aldi/lidle bier) opzuipt en maar comentaar op mensen hebt op internet!!! En wat het nederlandse taal betreft lees eens goed …..ik spreek jou taal jij die van niet,en niet eens een letter!! Dus ik heb zeker gelijk als ik zeg dat jij een nietsnut bent en een IQ hebt van een visstick….en surf nu maar weer op internet naar kinderporno!!!! Oomtoonpedo ahahahahahaha

Comments are closed.