Vastelaovendj-opening op het Bassin

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto: evenement op het Bassin

De start van het vastelaovendj-seizoen komt steeds dichterbij. Traditioneel gaan veel mensen altijd naar Maastricht om dat in de buitenlucht te vieren, maar daar vindt de opening dit jaar in het overdekte MECC plaats.

“Dan trekken wij de stoute schoenen aan”, zegt horeca-ondernemer Rene Jeurgens. Deze week ging de kogel door de kerk en stelde hij een programma samen om de vastelaovendj in Weert op 11 november a.s. wel in de buitenlucht te openen. Het is een programma met lokaal talent en vastelaovendj toppers geworden.

De opening start rond 16.11 uur en zal bij Barco en Denver voor de deur plaatsvinden. Het feest zal rond 22.11 uur zijn afgelopen. Dan gaat de rood, geel en groene lampen uit. Als de weergoden goed gezind zijn wordt het een ‘open air’ festijn en anders wordt er gezorgd voor een overkapping, net als tijdens de kermis.

Donderdagochtend zijn de artiesten bekend gemaakt:
– Big Benny
– Fiorenza en Springlaevendj
– Mark en Wilhelmien
– De Broëds Brothers
– Tiroler Teufel
– Patrick Hendriks
– Winnaar WVLF!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie