Foto door: SQ Vision | Jozef Bijnen

Valkenswaard – Update – (Foto’s) Een verkeersregelaar van XXL Traffic uit Weert is zondag mishandeld tijdens zijn werkzaamheden in Valkenswaard.

De verkeersregelaar, woonachtig in Heerlen en werkzaam voor het bedrijf uit Weert, stond ter hoogte van de rotonde Luikerweg (N69) – Dorpsstraat om het verkeer om te leiden vanwege de werkzaamheden die daar werden uitgevoerd. Een boze automobilist stapte uit en sloeg en schopte de verkeersregelaar, zo bevestigt XXL Traffic. De verkeersregelaar zou ook zijn aangereden. Zijn collega’s schoten meteen te hulp en belden het alarmnummer 112.

Een ambulance kwam ter plaatse om de verkeersregelaar te controleren op verwondingen. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis, maar hij heeft zich later medisch laten controleren. De verkeersregelaar heeft er een zwaar gekneusde voet aan overgehouden.

Het is onbekend of de politie een verdachte in beeld heeft.

Foto door: SQ Vision | Jozef Bijnen
Foto door: SQ Vision | Jozef Bijnen