Natte Hema IJzeren Man Loop

Zondag 6 oktober 2019 vond de 475ste editie van de Hema IJzeren Man Loop plaats. Het werd een natte hardloopwedstrijd. Van het begin tot het einde regen, zoals ook de rest van de dag.

Echter de lopers leken er weinig last van te hebben van de regen. Ze omzeilden de plassen en in het bos heb je vaak wat minder last van de regen. Ondanks dat het al vanaf 8.00 uur regende verschenen er toch meer dan 100 lopers aan de start. En als je eenmaal aan het lopen bent deert de regen niet zo. Dus toch veel tevreden gezichten aan de finish.

Speciale jeugd loop

Voor de jeugd was het een speciale dag. De jongeren liepen een wedstrijd en streden om de Hema-prijzen. De jongeren konden vandaag meedoen op de onderstaande afstanden. De jeugd van 1 t/m 9 jaar mocht 1,3 kilometer lopen. De 2,5 kilometer was voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar en de jeugd 8 t/m 17 jaar deed mee aan de 3,5 kilometer. Voor iedere jongen of meisje die had deelgenomen, was er een herinnerings-attentie. Ook was er voor elke afstand een 1e, 2e en een 3e prijs, in de vorm van bekers. De jongens en de meisjes streden dapper voor deze prijzen.

Alle lopers maakten via een tombola kans op tegoedbonnen van Hema, Palmen Sport, Gotcha, Leef- Studio en Zwembad de IJzeren Man. De volgende loop is op zondag 3 november.

Uitslagen jongeren loop
Jongens 1,3 kilometer
1. Bram Rekmans 2. Len Derks 3. Koen Verheijen

Meisjes 1.,3 kilometer
1. Do Geelen 2. Nora Berben 3. Lotis Görög

Jongens 2,5 kilometer
1. Casper Rekmans 2. Tycho Hoogeveen 3. Sjoerd Timmermans

Meisjes 2,5 kilometer
1.Selma Fonteijn

Jongens 3,5 kilometer
1.Loek Moons 2. Bas Verheijen 3. Niels Fiddelaers

Meisjes 3,5 kilometer
1. Eva Kok 2. Kyra van der Burgt