Win drie kaarten voor STRUCTUUR

Algemeen Uitgelicht Reageer 2 min. leestijd

Winactie – STRUCTUUR is een evenement waarbij techno muziek gecombineerd wordt met lichtkunst. Komende zaterdag 26 oktober vindt de eerste editie plaats in de Bosuil. Huisfeesten van een hechte vriendengroep waren de eerste stap richting dit initiatief waarin strakke lichtprojecties en melodische beats decor geven voor een onvergetelijke ervaring.

In samenwerking met de Bosuil en STRUCTUUR mogen we 1 x drie vrijkaarten verloten. Dus als je wat structuur nodig hebt in de vriendengroep, dan is dit de uitgezegen kans om eens een gokje te wagen of door het evenement te bezoeken. Vul het onderstaande formulier in en donderdag weet je of je de winnaar bent en er meer structuur in je leven komt.

Line-up

SHDDR (BE)
Merdeka
PADD b2b Towelie
Combination P
Slagwerk
Vnilla

Meer informatie en tickets: https://www.debosuil.nl/programma/structuur/. Het evenement start om 22.00 uur.

Video via Youtube

https://youtu.be/55oL15pXNXM

De prijsvraag is afgelopen. De winnaar is: N.J. Siebers.

Actievoorwaarden: de prijsvraag duurt t/m 24 oktober 2019 15.00 uur. De winnaar wordt voor vrijdag 25 oktober 15.00 uur bekend gemaakt. Maximaal 2 deelnemers per IP-adres / computeraansluiting. Deelnames via het TOR-netwerk / Proxyservers worden uitgesloten. Minimale leeftijd is 18 jaar. De winnaar krijgt van WdG bericht met nadere instructies. De ingevulde gegevens worden alleen doorgegeven aan De Bosuil en STRUCTUUR. Na het beëindigen van de prijsvraag (en wanneer de prijs is opgehaald) worden alle gegevens gewist.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie