46e Hornenacht van start

(Foto’s/video) Bij de Schuttershoeve in Altweerterheide ging zaterdagavond de 46e editie van de Hornenacht van start. Deze rally wordt georganiseerd door Auto Sport Club Van Hornerijders.

56 rally auto’s verschenen aan de start. Er werd gereden in een Classic klasse (auto’s met bouwjaar tot en met 1989) en een moderne klasse. Er waren drie klassen die verschillen in moeilijkheidsgraad, Expert voor de zéér ervaren equipes, Sport voor de ervaren equipes en Tour voor de wat minder ervaren equipes.

Snelheid speelt een ondergeschikte rol, het juist rijden van een te construeren route door de regio Weert en Kinrooi (B) worden beloont met het vinden van een routecontrole, en hoe minder controles gemist worden des te beter zal men klasseren.

Video via Youtube

https://youtu.be/K2o8UfLJ1EQ

[nggallery id=’8657′]