90’s Party – Guilty Pleasures in Budel

Algemeen Cranendonck Regio Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Budel – Zoveel herinneringen, geen bewijzen. Geen Instagram of Facebook waar alles op vastgelegd en gedeeld kan worden. We keken massaal naar Friends, speelden op onze Gameboy en dansten op de allerbeste beats. De jaren ’90 waren onvergetelijk en één keer per jaar, op 14 december 2019, keren we met z’n allen terug naar het beste decennium aller tijden!

Kom hakken, zagen, springen en zingen en ga mee terug in de tijd! Nodig je oude basisschool leraar, vage kennissen en uiteraard al je vrienden uit want dit mag en wil je niet missen. Kruis de datum aan in je agenda, haal je aussie onder het stof vandaan, want het wordt een avond om nooit te vergeten!

See you at 90’s Party – Guilty Pleasures | ➽ Tickets: https://bit.ly/333w3UQ

Line-up
Tspoon Nederland
Gijs Staverman
Jeroen Post
Mr.Beatz
Jongens van de Buurt

Algemene info
Datum: Zaterdag 14 december 2019
Tijd: 21:00 – 02:30 uur
Locatie: Zuiderpoort
Adres: Sportlaan 7 te Budel
Leeftijd: 18+

Meer info: https://www.facebook.com/events/1108965245968807

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie