Kitten uit drainagebuis gered

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto/video) Voorbijgangers hebben dinsdagavond een kitten gered op de Nieuwe Markt.

Er werd gemiauw en gepiep gehoord waarna men op onderzoek uit ging. Op de Nieuwe Markt vinden momenteel grondwerkzaamheden plaats en uiteindelijk trof men de kitten aan in een drainagebuis die daar lag om aangelegd te worden. Met veel moeite wist men de kitten uit de buis te redden.

“Het is een heel lief schattig speels kittentje. Ik zou niet weten hoe die daar terecht is gekomen, ondanks dat we hem een warm thuis kunnen bieden willen wij natuurlijk niet dat er een persoon of gezin hun poesje mist”, aldus Isabelle. Haar vraag is dus of er iemand is die zijn of haar kitten is kwijt geraakt of bewust daar heeft achter gelaten?

Heb je meer informatie? Dan kun je Isabelle via Facebook contacteren: https://www.facebook.com/isabelle.sluzewski. Heb je geen Facebook? Mail dan naar: [email protected].

Video via Youtube

https://youtu.be/f9N2rHpDewU

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie