Lichtmast omver gereden

Kelpen-Oler – (Foto’s/video) In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft op de Rijksweg Zuid (N280) in Kelpen-Oler een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een personenauto, komende uit de richting van Roermond, was nabij de Molshoof van de weg geraakt. Vermoedelijk was de bestuurder van de auto tijdens het rijden in slaap gevallen. De auto ramde een lichtmast en kwam vervolgens in de naastgelegen sloot tot stilstand.

Wonder boven wonder raakte niemand gewond. De twee volwassenen en twee kinderen die in de auto zaten kwamen met de schrik vrij.

De auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept door een berger. Een monteur van Enexis is ter plaatse om het laatste deel van de lichtmast uit de grond te verwijderen en de stroomvoorziening uit te schakelen.

Video via Youtube

https://youtu.be/V437ifTjaEQ

[nggallery id=’8597′]