Autobrand op de Willem I Straat

(Foto’s/video) Voor de tweede keer werden hulpdiensten vrijdag op zaterdagnacht gealarmeerd voor een autobrand.

Net nadat de brandweerlieden klaar waren met blussen van de autobrand op de Serviliusstraat kwam omstreeks 1.30 uur opnieuw een melding binnen van een autobrand. Ditmaal op de Willem I Straat. Ook hier stond een geparkeerde auto in lichterlaaie.

De brandweer spoedde zich meteen van de wijk Keent naar de wijk Fatima. Eenmaal ter plaatse sloegen ook hier de vlammen al uit de auto. De brandweer had het vuur snel onder controle. De auto was onherstelbaar beschadigd geraakt door de brand.

Getuigen gezocht

Twee autobranden in één nacht kort na elkaar, dat gaat de politie verder onderzoeken. Heb je meer informatie dat kan helpen bij het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via M: 0800-7000.

Video via Youtube

https://youtu.be/f8Wd1-IBIX4