Beste Schoonmaakteam van Limburg

Het schoonmaakteam dat namens Blankers Schoon zorgt voor de schoonmaakdienstverlening bij Stichting Land van Horne (Sint Martinus) heeft, als enige schoonmaakteam uit de provincie Limburg, de landelijke finale bereikt van de Golden Service Awards in de categorie ‘Schoonmaakteam van het Jaar’. Op donderdag 28 november horen de teamleden of zij door de onafhankelijke jury zijn gekozen tot winnaars in de categorie ‘Schoonmaakteam van het Jaar’!

Het is niet voor niets dat uitgerekend dit team het tot de finale heeft geschopt. Schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg vraagt veel flexibiliteit, een grote mate van verantwoordelijkheid en een kwalitatief hoogstaand schoonmaakniveau. Dat dit team daarnaast beschikt over een grote mate van (onderlinge) betrokkenheid en ongelofelijke teamspirit maakt het tot een bijzonder geheel.

“Om als regionaal schoonmaakbedrijf, dat zich richt op Limburg en Oost-Brabant, mee te mogen dingen naar een dergelijke (nationale) titel is al een overwinning op zich”, aldus trotse eigenaar Ruud Danklof. We zijn, ongeacht het uiteindelijke resultaat, enorm trots op dit team dat zich dagelijks inzet voor een schone en prettige omgeving voor de cliënten, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van zorginstelling ‘Land van Horne’. We gaan er dan ook samen een mooi feestje van maken de 28e!

Blankers Schoon is ruim 50 jaar totaalleverancier van Schoonmaakdienstverlening in de breedste zin van het woord. Vanuit de vestiging in Weert ontzorgen zij de klanten op het gebied van specialistische reiniging (o.a. gevelonderhoud) en reguliere schoonmaak en overige facilitaire diensten.