Blankers Schoon nieuwe schoonmaak partner MECC Maastricht

Plaats een reactie

Blankers Schoon uit Weert is met ingang van 1 april 2021 de nieuwe schoonmaakpartner van MECC Maastricht. Gisteren werd het vijfjarig contract ondertekend.

De focus in de aanbesteding was gericht op kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit, beheersbaarheid en het ontzorgd worden. Blankers Schoon scoorde met hun integrale en duurzame plan van aanpak op vrijwel alle onderdelen hoog. Het volledige schoonmaak spectrum van MECC Maastricht, van glasbewassing tot kantoorschoonmaak, van eventschoonmaak tot specialistische reiniging, valt sinds 1 april 2021 onder de verantwoordelijkheid van Blankers Schoon.

Lars Wolfs, Manager Building & Facilities MECC Maastricht: “Volgende maand openen wij ons gloednieuwe congrescentrum waarmee we nog beter kunnen aansluiten op de wensen van onze klant. Alles is erop gericht om de faciliteiten, mogelijkheden en uitstraling naar het hoogste niveau te brengen. Daarbij is schoonmaak een essentieel onderdeel. Het DNA van Blankers Schoon past goed bij de filosofie van MECC Maastricht en de persoonlijke benadering waar wij voor staan. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in ons partnership en kijken uit naar de samenwerking.”

Ruud Danklof, Directeur Blankers Schoon: “We zijn er trots op dat wij een venue als MECC Maastricht mogen toevoegen aan onze opdrachtgevers. Samen met MECC Maastricht zullen wij ‘Beyond Boundaries’ gaan in efficiency, flexibiliteit én duurzaamheid.”

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie