30 november staat in het teken van vrijwilligers. Omdat het aanbod zo uitgebreid is kan jij je als vrijwilliger nu ook aanmelden. Op deze zaterdag worden al tal van activiteiten aangeboden voor bestuursleden van verenigingen en vrijwilligersorganisaties. Nu staat de aanmelding ook open voor vrijwilligers in Weert.

Punt Welzijn biedt verschillende activiteiten, workshops en voorstellingen door heel Weert aan. Je kunt je inschrijven voor de activiteiten en workshops naar keuze. Ze hebben een divers aanbod voor je gecreëerd. Zoals een stadsafari, (stads)wandeling, sportclinic, dans –of creatieve workshop, rondleiding AZC, pubquiz etc. Weert heeft een bruisend verenigingsleven, waarbij jij als vrijwilliger onmisbaar bent. Punt Welzijn maakt er een punt van om jou in het zonnetje te zetten.

De officiële opening van de dag -door wethouder Paul Sterk- vind plaats om 10:00 uur bij Keenterhart. Inschrijven voor de opening en/of één evenement kan via www.puntwelzijn.nl. Onder het kopje activiteiten vind je de “Dag voor de Vrijwilliger”.