Verrassing Platen & CD Beurs

Platen & CD Beurs - Fotograaf: Theo Van de Winkel

Op zondag 8 december organiseert Los Perros voor de vierde maal een internationale platen & cd beurs in Buurtcentrum Moesel gelegen aan de Christinelaan 25 te Weert. De eerste 75 bezoekers gaan niet met lege handen naar binnen maar krijgen een leuke goodiebag aangereikt.

Bij binnenkomst wordt men verwelkomt door 24 enthousiaste verkopers uit binnen- en buitenland die een groot aanbod hebben aan vinyl en cd’s. Ruim 125 meter aan tafels zijn aanwezig en deze zijn al maanden uitverkocht omdat de beurs in Weert een geliefde plek is onder de verkopers. Door de ruime opzet kunnen de bezoekers zich gemakkelijk verplaatsen langs de standhouders. De dj’s van Vinyl Twins zullen de beurs muzikaal ondersteunen met hun bonte mix aan muziek onder het motto “kriskras door de platenkast”.

Rondom het Buurtcentrum is er voldoende parkeergelegenheid. Voor de bezoekers die met het openbaar vervoer willen komen is het eenvoudig want het treinstation ligt op 1 kilometer van het Buurtcentrum. Deuren gaan open om 11:00 uur en sluiten om 16:30 uur. Toegang is geheel gratis!