Leergeld Weert zoekt extra coördinator

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Stichting leergeld is actief in de gemeenten Weert, Nederweert en Cranendonck en maakt het mogelijk dat kinderen waarvan de ouders een laag inkomen hebben toch kunnen meedoen aan allerlei activiteiten op sportief of cultureel gebied. Ook worden laptops en fietsen beschikbaar gesteld. Dit is hard nodig want dit jaar zijn er al ruim 680 verschillende kinderen geholpen. Alle werk gebeurt door vrijwilligers: intermediairs gaan op huisbezoek om te kijken of men in aanmerking komt voor hulp en voor advies. De coördinatoren verdelen de aanvragen en na de huisbezoeken beoordelen zij de aanvraag en verwerken zij deze.

Omdat één van de coördinatoren binnenkort vertrekt is Leergeld Weert dringend op zoek naar een vervanger. Gezocht wordt iemand die affiniteit heeft met het thema kinderen en armoede, geïnteresseerd is in cijfers en in automatisering om inkomens te toetsen en alles digitaal te verwerken. Je werkt samen met drie andere coördinatoren waarmee afspraken worden gemaakt om het werk te verdelen en elkaar te vervangen. Je moet rekening houden met een tijdsbesteding van 2 dagdelen per week. Kortom het is een intensieve vrijwilligersklus, maar zeer gevarieerd en voor een prachtig doel. Je bent een spin in het web tussen de intermediairs, bestuur, verenigingen, leveranciers en de ouders.

Interesse of meer informatie: www.leergeld.nl/weert of mail naar [email protected] dan kunnen wij een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie