AH Heerschap reikt cheque uit aan Lionsclub Weert-Kempenbroek

Algemeen 6 reacties 2 min. leestijd

Dinsdagochtend 6 februari heeft Lionsclub Weert-Kempenbroek uit handen van het managementteam van Albert Heijn Heerschap een cheque in ontvangst mogen nemen. De cheque is bestemd voor diverse stichtingen die zich inzetten om kinderen in de regio te ondersteunen.

Emballagebonnen

Lionsclub Weert-Kempenbroek werkte de afgelopen maanden samen met Albert Heijn Heerschap om onder andere emballagebonnen te verzamelen voor het goede doel. Gedurende de maand januari werd er op deze manier een totaalbedrag van € 558,10 geschonken aan de Lionsclub.

Tegelijkertijd liep er een inzamelactie voor oud en vreemd geld ten behoeve van oogoperaties in derde wereldlanden. Hoewel deze actie nog niet afgerond is, bleken ook hier diverse emballagebonnen gedoneerd te zijn. Dat maakt dat de totale opbrengst van de emballageactie uitkomt op € 618,40.

Steun voor kinderen uit de regio

Dit bedrag zal ten goede komen aan onder andere Stichting Leergeld en Stichting Aikido. Beide stichtingen richten hun aandacht op (kwetsbare) kinderen en jongeren die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Met acties zoals deze hoopt Lionsclub Weert-Kempenbroek een bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van vele kinderen.

Oud en vreemd geld

Terwijl de emballageactie met de overhandiging van de cheque ter waarde van € 558,10 is afgerond, loopt de oud- en vreemdgeldactie nog even door. Twee maanden lang liep de actie bij Albert Heijn en in die tijd is er een gigantische opbrengst gegenereerd. Het exacte aantal kilo’s munten en papiergeld is nog niet bekend, maar volgens Lionsclub Weert-Kempenbroek gaat het in ieder geval om een geweldige hoeveelheid. De actie wordt nu op vervolglocaties voortgezet.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
6 reacties