Meubel Nieuwe Stijl uitgebreid

Algemeen Economie Spotlight Uitgelicht Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Op zaterdag 23 november openden Ralph Nouwen en Roy Kwaspen van Meubel Nieuwe Stijl een geheel nieuw winkelgedeelte. Hier kan de nieuwe collectie ‘Beau Home’ worden gepresenteerd.

Drie jaar na de opening van de winkel Meubel Nieuwe Stijl met 1200 m2 showroom gevuld met een diverse collectie, hebben zij een nieuwe showroom Beau Home direct naast het bestaande pand geopend. Door de grote en met name brede vraag van de vele geïnteresseerde bezoekers en het feit dat de magazijnen te klein blijken, hebben ze besloten om in te springen op deze nieuwe uitdaging. Dit doen ze door een groter assortiment te gaan bieden bestaande uit ‘Luxury Living’.

De vraag naar de chique combinatie’s die al gemaakt worden in de bestaande showroom werd steeds groter. Helaas zijn de prijzen in de markt vaak extreem hoog. Bij Beau Home zijn ze er van overtuigd dat dat beter kan! Met de 20 jaar kennis van inkoop en het opdoen van inspiratie over trends over de hele wereld willen ze betaalbare luxe en design presenteren. De collectie van de nieuwe showroom is gevuld met prachtige meubels voor een bijzondere luxe look. De collectie zal onder andere bestaan uit de stijl van ontwerper Eric Kuster en van het Belgische merk Moome.

De winkel gelegen aan de Roermondseweg is uitgebreid met ruim 400 m2 aan showroom. De nieuwe collectie is bewust in een aparte ruimte opgesteld, zodat hierbij een geheel nieuwe en eigen relaxte sfeer gecreëerd kan worden. Het beleven en uitproberen van meubels in opstellingen zoals je ze thuis graag tegen zou willen komen, dat is de wenselijke uitstraling die de heren graag wilden presenteren. De opstellingen worden door het team van medewerkers geheel met eigen inspiratie samengesteld en ingedeeld.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website www.beauhome.nl of de Facebookpagina https://www.facebook.com/BeauHomeWeert/.

Bekijk een sfeerimpressie. Je kan natuurlijk ook tijdens koopzondag vandaag een kijkje gaan nemen aan de Roermondseweg 109.
[nggallery id=’8686′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie