Win Bruna speelgoed waardebon

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie (Foto’s) – De Bruna in Weert heeft recentelijk haar assortiment uitgebreid.

Naast de verkoop van boeken, kantoorartikelen, tijdschriften, wenskaarten en cartridges vind je nu ook een uitgebreid assortiment speelgoed en spellen voor jong en oud. Denk aan o.a. Pokémon, 999 Games, Playmobil, Lego, L.O.L. en Topmodel. Tevens is bij de Bruna in Weert het Weerter Monopolyspel te koop. Wees snel want OP=OP.

In samenwerking met Bruna Weert mogen we vijf Bruna speelgoed waardebonnen verloten. De bonnen hebben een waarde van €20,- per stuk. Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans op één van de vijf waardebonnen.

Prijsvraag

Helaas, deze prijsvraag is voorbij. De winnaars zijn:
– R. Feijen
– C. v/d Pol
– N. Leijendeckers
– S. v/d Voorde
– I. v/d Bogaart

Actievoorwaarden: de prijsvraag duurt t/m 30 november 2019 23.59 uur. De winnaar wordt in week 49 bekend gemaakt. Maximaal 2 deelnemers per IP-adres / computeraansluiting. Deelnames via het TOR-netwerk / Proxyservers worden uitgesloten. Minimale leeftijd is 16 jaar. De winnaars krijgen van WdG een e-mailbericht met nadere instructies. De ingevulde gegevens worden alleen doorgegeven aan Bruna Weert. De voorletter en achternaam wordt van de winnaars worden bekend gemaakt via: https://www.weertdegekste.nl/winnaars-prijsvragen/. Na het beëindigen van de prijsvraag (en wanneer de prijs is verzilverd) worden alle gegevens gewist.

[nggallery id=’8687′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie