‘Mieër Stamtäöfelkes’ gepresenteerd

(Foto’s) In het bijzijn van wethouder Gabriels heeft auteur Frits Weerts zaterdag zijn boek ‘Mieër Stamtäöfelkes’ gepresenteerd in de Brouwschuur.

Frits Weerts (1939) doet zijn inspiratie op aan de stamtafels van de Weerter etablissementen, voorzien van een goed glas bier, potlood en notitieboekje begeeft hij zich maar wat graag aan nieuwe aantekeningen en vertelsels.

Deze gloednieuwe verhalenbundel met 60 sterke, op waarheid gebaseerde, ‘Wieërter verhalen’ is voorzien van foto’s en illustraties, en maakt een prachtig cadeau voor de aankomende feestdagen, om voor te lezen of te bewaren voor kinderen en kleinkinderen.

De verhalen in dit boekwerk zijn een vermenging van ‘sterke verhalen uit de kroeg’ en herinneringen. De humorvolle en vlotte schrijfwijze van Weerts zorgen voor nostalgie en een glimlach van oor tot oor bij iedere lezer.

Was je verhinderd? Kom dan naar Bruna Weert (Markt 11-13), waar Frits Weerts op zaterdag 23 november 2019 en op zondag 01 december 2019 van 14:00 tot 16:30 uur voor je klaar zit om jouw eigen boek(en) te signeren.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).

[nggallery id=’8639′]