Rondrit oorlogsvoertuigen Leudal

Leudal – Aanstaande zondag, 17 november vindt er in het kader van 75 jaar bevrijding in de regio Leudal een rondrit plaats van meer dan 60 authentieke voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog.

De voertuigen vertrekken vanaf 10:00 uur in Heythuysen en rijden dan via de dorpskernen: Haelenm, Nunhem, Buggenum, Neer, Helden, Panningen, Baarlo (langere stop), Kessel, Neer, Roggel en vervolgens weer terug naar Heythuysen.

Rondom het tijdelijke museum van Stichting Bevrijders 1944 en gemeentehuis Leudal zullen de voertuigen daarna te bezichtigen zijn. De Murrayfield regimental pipers of the 42nd Black Watch zal de sfeer muzikaal verhogen.

De route en verwachte tijden zijn te zien op de website van stichting bevrijders 1944: www.bevrijders1944.nl. Ben je woonachtig langs de route of kom je kijken? Er mag gevlagd worden.