Multitube start nieuwbouw

Algemeen Economie Weert Reageer 2 min. leestijd

Begin juli heeft Multitube Engineering BV bekend gemaakt te starten met de realisatie van een nieuw pand op de Fahrenheitstraat 18 op het industrieterrein Kampershoek 1 te Weert. Inmiddels zijn de bouwhekken geplaatst en zal op korte termijn worden gestart met het grondwerk. De oplevering vindt plaats in juni 2020 en het pand zal worden gerealiseerd door Derckx BV.

Het moderne pand zal enkele opvallende kenmerken krijgen. Aan de voorzijde een overkapping en V kolom. Aan de achterzijde, richting Helmondseweg, is een overstek ontworpen die een grote licht doorlatende wand accentueert. Deze zal mede zorgen voor een lichte en prettige assemblage omgeving.

Multitube Engineering BV

De onderneming is opgericht in 2010 en heeft zich gespecialiseerd in Lean Manufacturing Hardware. Het ontwikkelt en produceert magazijn- en werkplekinrichting op maat met een modulair en herbruikbaar buis constructie systeem. De nieuwbouw van 3500 m2 biedt de benodigde ruimte voor een groei met 30 arbeidsplaatsen.

Behoud mammoetboom

In overleg met de gemeente Weert hebben de eigenaren Leon Coolen en Jan Verhees besloten het pand zo te situeren dat de sequoia mammoetboom kan worden behouden. In week 50 zal aan deze boom het benodigde onderhoud worden uitgevoerd.

Meer informatie over het project is te vinden via: www.multitube.nl/contact/nieuws

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie