Bomen aangeplant op Nieuwe Markt

Algemeen Uitgelicht Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s/video) De vernieuwing van de Nieuwe Markt is deze weer een volgende fase ingegaan. Donderdag zijn er nieuwe bomen aangeplant.

Na het vervangen van de riolering is de aannemer gestart met de bestrating en de aanplant van nieuwe bomen. In oktober moesten drie zieke kastanjebomen worden gerooid. Gelijktijdig met het vervangen van de riolering werden er er ondergrondse bakken aangelegd om bomen in te kunnen planten.

Donderdag waren de werkzaamheden zo ver gevorderd dat er 10 nieuwe bomen aangeplant konden worden. Binnenkort worden er voor de kinderen ook spelaanleidingen geplaatst. De bedoeling is dat het plein meer sfeer uitstraalt en de bezoekers erg graag verblijven.

Video via Youtube

https://youtu.be/ruj2bqL92GQ

[nggallery id=’8649′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie