Nieuwe Vorst de Kwakkert Heythuysen

Heythuysen – Op vrijdag 15 november staat er een niet alledaagse activiteit op het programma bij v.v. De Kwakkert in Heythuysen. Er vindt dan namelijk een ‘Vorste-wissel’ plaats.

Vorst Toine I neemt na vier jaar afscheid en draagt de scepter over aan Ruud Hermans. Nadat Toine aangaf een punt te zetten achter zijn ‘Vorst-schap’ is een commissie van wijze mannen op zoek gegaan naar een kundige opvolger. Ruud heeft zijn sporen ruim verdiend in de Heitser gemeenschap. Als bestuurslid van de Stichting Borebroeloft Heitse en Kinder Vakantiewerk en al twee keer adjudant van een Prins van de Kwakkert. Ruud weet dus hoe de ‘hazen’, of in dit geval, de ‘Kwakkerte’ lopen.

Vrijdag 15 november, vanaf 20.11 uur bij De Bombardon in Heythuysen, zal Ruud officieel worden geïnstalleerd. Daarna wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om Aod-Vorst Toine I te bedanken en kennis te maken met Vorst Ruud I.