NK medaille voor Jan van Weert

Foto via: Jan van Weert

Afgelopen weekend vond het Nederlands Kampioenschap turnen clubteams plaats. De twee weekenden daarvoor (2 en 3 en 9 en 8 november) waren de plaatsingswedstrijden. Twee teams van Jan van Weert hebben zich toen geplaatst voor de finale, het 1e divisie en het 2e divisie team. De finale vond dit jaar plaats in Sittard.

Het 1e divisie team werd, na een zeer spannende wedstrijd, 3e en mocht het podium betreden! Uiteraard nemen zij een beker mee naar huis. Het team bestaat uit: Lieke Joosten, Nikki Thielens, Daantje Bongers, Xin Schulpen en Luna Stolwijk.

Ons 2e divisie team stonden na 3 toestellen op een 1e plek en waren vrijwel zeker van een podiumplek. Helaas ging het op het laatste toestel helemaal mis, en werd het team uiteindelijk 7e. Dit team bestaat uit: Veerle Dignouts, Brechtje Vanderfeesten, Aafke de Veen, Sanne Teunissen en Inge Janssen.