Ondernemersprijzen Cranendonck

(Foto’s) Dit jaar organiseerde Kiwanis Cranendonck voor de zesde keer de verkiezing van de Ondernemer van het jaar Cranendonck in nauwe samenwerking met haar partners Rabobank Weerterland en Cranendonck en de Gemeente Cranendonck. Het thema van deze verkiezing luidde: De ondernemer achter de onderneming.

De feestelijke verkiezingsavond vond plaats in de geheel vernieuwde Multifunctioneel Centrum De Borgh in Budel. Tijdens deze bijzondere avond werd de Verbindingsprijs door de Rabobank Weerterland en Cranendonck uitgereikt.

Winnaar verbindingsprijs

De Rabobank Verbindingsprijs wordt altijd uitgereikt aan een bijzonder samenwerkingsverband in Cranendonck. Een bedrijf of initiatief dat op unieke wijze verbindingen realiseert verdient de Verbindingsprijs. Onlangs zijn hiervoor drie initiatieven genomineerd: De Maaltijdservice Tafeltje Dekje 2.0, Stichting Bouwhallen Carnaval Cranendonck en Cranendonck Werkt!.

Het was Stichting Bouwhallen Carnaval Cranendonck die dit jaar de Rabobank Verbindingsprijs in ontvangst mocht nemen.

Ondernemer van het jaar

Ook voor de ondernemersprijs waren drie bedrijven genomineerd, te weten: BAIV B.V. uit Maarheeze, Kooken B.V. uit Budel en Van der Kruis Vakschilders uit Maarheeze.

Het was Kooken B.V. uit Budel die zich Ondernemer van het Jaar Cranendonck 2019 mag noemen. Kooken BV uit Budel is een vakkundig interieurbouwbedrijf, opgericht in 1994. Gestart als eenmansbedrijf en inmiddels actief met 18 medewerkers. Behalve het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten zijn klantgerichtheid en service belangrijke pijlers van het bedrijf. Kooken produceert keukens in eigen beheer. Geen standaardkeukens, maar maatproducten, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Naast keukens levert Kooken ook andere maatwerkproducten, zoals tafels, kasten, inloopkasten en badmeubels.