Finale COC Songfestival in beeld

(Foto’s/video) In het Munttheater vond zaterdagavond het nationaal COC Songfestival plaats.

Na de overwinning van COC Limburg vorig jaar, door Floortje Hover met haar lied ‘Isabelle’, was dit jaar de grote finale van het COC Songfestival in de regenboogstad Weert. Tijdens de zilveren editie van deze ‘regenboogliedjes’ wedstrijd streden elf inzendingen om de overwinning. De inzendingen waren allen vertegenwoordigers van diverse COC-verenigingen of andere organisaties uit het land die zich inzetten voor seksuele- en/of genderdiversiteit.

COC Midden-Nederland werd met het lied ‘Harmony’ van zangeres Luz Bravo de winnaar van het COC Songfestival 2019. Na een spetterende finale en spannende puntentelling bleek Midden-Nederland de winnaar met 194 punten. De inzending van DWH Delft eindigde met 133 punten op een tweede plaats, derde werd COC Leiden met 131 punten.

Video via Youtube

https://youtu.be/9tFFIsfEKj8