Politie trekt stekker uit houseparty

Maarheeze – De politie heeft afgelopen nacht een einde gemaakt aan een houseparty op bedrijventerrein Rondven in Maarheeze.

Via Instagram kreeg de politie een overlastmelding binnen. Zoekend naar het “boem” “boem” geluid, zagen ze een personenauto staan op het Rondven. Toen de politie in het zicht kwam reed de auto weg, maar na het geven van een stopteken stopte de automobilist, zo meldt de dienstdoende agent via Instagram. Bij het openen van de autoraam kwam de amfetamine lucht de agenten tegemoet. Het resulteerde in twee aanhoudingen voor het overtreden van de Opiumwet.

Intussen werd ook duidelijk dat er een ‘soort van’ illegale houseparty gaande was op het Rondven. Er waren zo’n 200 bezoekers aanwezig. De houseparty werd door de politie beëindigd.

Een bezoeker die voor gesloten deur had gestaan bij het housefeest zocht elders zijn vertier. Hij besloot met zijn handelsvoorraad drugs ook nog even kerstpakketten leeg te roven in een supermarkt in Sterksel. Ook deze persoon werd aangehouden.