Mantelzorgconcert in beeld

(Foto’s/video) Afgelopen weekend vond in het buurtcentrum Moesel een heus promsweekend plaats onder de noemer: Music United!. Het weekend begon vrijdag met een jeugdproms en met op zaterdag een promsavond. Zondag vond het mantelzorgconcert plaats.

Stedelijke Harmonie Sint Antonius Weert en Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid hadden hiervoor de handen ineen gestoken. Beide verenigingen bundelden hun krachten en verzorgden dit weekend diverse wervelende concerten. Dit deden ze samen met een aantal artiesten waaronder Jean Stassen, Robbie Snoek, Alisa Tuasuun en Sanne Heuijerjans.

Het concert van zondag was bedoelt voor een bijzonder publiek: De Weerter mantelzorgers. Tijdens het mantelzorgconcert werden zij getrakteerd op een onbezorgde muzikale middag. Het Mantelzorgconcert 2019 was onderdeel van de Weerter week van de Mantelzorg.

Video via Youtube

https://youtu.be/z8kCqDApgDA

[nggallery id=’8636′]